Cautare

4058 de rezultate pentru "gigi radoi strada evlia celebi timisoara" (2.96 secunde)
Gigi Becali, la pamant: "O sa ma aveti pe constiinta!" Magistratii de la Tribunalul Constanta trebuiau sa se pronunte miercuri in privinta cererii de intrerupere a pedepsei, din motive medicale, formulate de Gigi Becali.
Gigi Becali a decretat, in cadrul ultimului Consiliu National al partidului, ca nici o sedinta nu va mai avea loc decat daca in sala se va afla un crucifix.
Intrarea presedintelui Partidului Noua Generatie in randurile Partidului Popular Crestin Democrat (PNTCD) a ramas, pentru "Razboinicul Luminii", Gigi Becali, un vis frumos de glorie.
Se pare ca acest ultim aspect l-a infuriat si pe Gigi Becali, cel caruia Hoinaru i-a suflat de sub nas "Hanul Piratilor".
In privinta lui Gigi Becali, si formatiunea politica a acestuia, Partidul Noua Generatie, desi pare greu de crezut, situatia este cum nu se poate mai buna.
Saptamana trecuta, dupa o sedinta ratata de constituire a Consiliului Local Eforie, pedelistul Gigi Chiru a fost invitat la o runda de discutii cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, care este, de altfel, si prim-vicepresedinte al PSD Constanta.
Mai exact, in continuare, "durerea" cea mare a pedelistilor, si anume ca PSD refuza sa dea sefia Inspectoratului Regional de Stat in Constructii unui pedelist - Gigi Chiru (foto), a ramas nerezolvata.
Esti un dobitoc si un prost Candidatul la alegerile parlamentare din partea PNL, Gigi Becali, i-a adresat luni, in direct la Rtv, cuvinte dure liderului PSD, Miron Mitrea, numindu-l "dobitoc si prost." Social-democratul Miron Mitrea si liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, au dezbatut in studioul Rtv cazul deputatului PDL, Alin Trasculescu, acuzat de Directia Nationala Anticoruptie de luare de mita.
Gigi Becali are probleme in afaceri.
Gigi Becali vrea sa organizeze cel mai mare protest la Bucuresti: 50.000 de oameni Gigi Becali a anuntat ca suporterii stelisti vor organiza un miting de protest impotriva Ministerului Apararii Nationale, pentru ca gruparea ros-albastra sa revina in Ghencea.
Gigi Becali a fost achitat in dosarul "Valiza" si primeste banii inapoi Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, marti, achitarea lui Gigi Becali in dosarul "Valiza", in care finantatorul Stelei si apropiati de-ai sai erau acuzati de fapte de coruptie.
Gigi Becali a castigat 1,5 milioane de euro intr-o seara In doar cateva ore, finantatorul Stelei a reusit o performanta la care nu se astepta nici macar el. ... Cu toate acestea, nici macar Gigi Becali nu credea ca biletele se vor vinde in acest ritm incredibil.
"Gigi Becali va fi eliberat in doua saptamani" Invitat in platoul unei emisiuni de televiziune, Dumitru Dragomir a facut o declaratie surprinzatoare cu privire la Gigi Becali. ... "Credeti ca Gigi Becali nu ma va vota pe mine?", a intrebat Dragomir.
Gigi Becali, gest impresionant dupa accidentul aviatic Gigi Becali a facut un gest impresionant dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni. ... Gigi Becali a fost puternic marcat de tragedia aviatica, in care studenta Aura Ion si pilotul Adrian Iovan si-au pierdut viata si alte 5 persoane au fost ranite.
Ce femei celebre au pozat 4 femei celebre, Gigi Hadid, Laetitia Casta, Julia Garner si Misty Copeland sunt vedetele calendarului Pirelli 2019, lansat la Milano.
Romanii asteapta ca Basescu sa-l gratieze pe Becali Justitia din Romania este corupta pana in maduva oaselor, Gigi Becali este un om bun si nevinovat, iar presedintele Traian Basescu ar trebui sa-l gratieze pe latifundiarul din Pipera, sunt concluziile unui sondaj IRES, pe care sociologul clujean Vasile Dancu pe posteaza pe blog.
Patronul Stelei, Gigi Becali (56 de ani), a fost eliberat din puscarie. ... Gigi a primit trei ani de detentie in dosarul ”Schimbului de terenuri cu MApN”, la care s-a adaugat un spor de pedeapsa de sase luni dupa condamnarea in dosarul ”Valiza".
S-a detonat si Gigi Becali. ... In dupa-amiaza zilei de joi, pe o televiziune de stiri, in direct, Gigi Becali i s-a adresat lui Gelu Visan, membru marcant al Partidului Miscarea Populara, atentionandu-l ca i-a dat o suma de bani, necesara pentru casa acestuia.
Tanara era studenta la Academia de Studii Economice si se mutase impreuna cu iubitul ei din sat, Gigi, dupa ce ea intrase la facultate. ... In urma cu doua zile, Catalina s-a certat cu Gigi si cu viitoarea ei soacra.
Sa ciocnesti cupe de sampanie cu Gigi Becali, la ceas de seara, inseamna sa dai girul Presedintiei tuturor mitocaniilor, aberatiilor si ilegalitatilor produse de personajul Jiji. ... Ce confidente i-o fi facut Traian lui Gigi? ... "Gigi, dragule, asa ma enerveaza papagalul acesta de Tariceanu!".
google-analytics.com